Veiligheid

Veiligheid op #1!

Jong&Out is alleen voor jongeren tot en met 18 jaar oud. We zorgen ervoor dat er geen leden worden toegelaten ouder dan 18 door middel van het controleren van de leeftijd op je paspoort/ID-kaart (of iets soortgelijks). 

Bij je aanmelding stuur je een foto van je ID-kaart/paspoort veilig op. Ons webteam kijkt alleen naar je naam, foto en geboortedatum, zodat je account geactiveerd kan worden. Je foto wordt automatisch vernietigd en kunnen we niet meer terugvinden. 

Wil je meer weten over hoe we omgaan met je gegevens?

Tip: Gebruik deze tips van de overheid om veilig een foto te maken: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/identiteitsfraude/vraag-en-antwoord/fraude-voorkomen-met-kopie-id-bewijs

Veiligheid bij meetings

Jong&Out meetings worden georganiseerd door vrijwilligers van een lokale COC-lid vereniging (https://www.coc.nl). Tijdens de meetings zijn er altijd begeleiders aanwezig die in het bezit zijn van een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag). Er is altijd een plek waar ouders bij elkaar kunnen komen.

Jong&Out webteam

Het vrijwillige Jong&Out webteam staat elke dag voor je klaar om je te helpen met vragen, opmerkingen. Je kan gemakkelijk een bericht op de app/website aan ons rapporteren door op de drie puntjes (...) te tikken bij een bericht en te kiezen voor: 'Dit bericht rapporteren'. De persoon zal nooit te weten komen dat jij het bericht hebt gerapporteerd.

Vragen?

Je kan ons altijd e-mailen op info@jongenout.nl, een WhatsApp’je sturen naar de webteamcoördinator op +31 (0) 6 83 71 77 26 of stuur ons een berichtje op Instagram (@jongenout).

Je kan ook COC Nederland tijdens kantooruren bellen op +31 (0) 20 6 23 45 96.