Vacature: Begeleider in Zeeland

Voor de Jong en Out groep in de provincie Zeeland zijn we opzoek naar leuke begeleiders. Heb jij affiniteit met LHBTI+ jongeren tussen 12 en 18 jaar oud en lijkt het jou leuk om maandelijkse meetings voor deze groep te organiseren en te begeleiden? Dan zijn wij opzoek naar jou.

Jong&Out Zeeland is op zoek naar nieuwe begeleiders. Jong&Out is een ontmoetingsplek voor LHBTI+-jongeren tussen de 12 en 18 jaar waar zij een veilige plek hebben om elkaar te ontmoeten en mee te doen aan verschillende soorten activiteiten. Op elke derde zaterdag van de maand komen jullie samen en worden er verschillende activiteiten georganiseerd. De activiteiten worden elke keer in een andere stad georganiseerd. Een keer in Middelburg, Goes en Terneuzen. De tot nu toe georganiseerde activiteiten: voetgolf, bowling, karaoke, kick boxing, DIY kerstkaarten in samenwerking met Roze 50+ Zeeland, tafelspelletje middag en nog veel meer. Op deze manier zorg jij, samen met de andere begeleiders en vrijwilligers, er voor dat de jongeren zichzelf kunnen zijn en andere LHBTI+-jongeren kunnen ontmoeten en leren kennen.

Als begeleiders bedenk je samen met de je medebegeleiders en vrijwilligers maandelijks de activiteiten voor de jongeren. Vervolgens voer je deze activiteiten uit en ondersteun je de jongeren. Je kan makkelijk met jongeren overweg en vind dit ook vooral erg leuk. Daarnaast heb je een verantwoordelijkheid over het plaatsen van content op onze sociale media accounts.

Wat we vragen: 

  • Affiniteit met LHBTI+-jongeren
  • Tussen de 21 en 35 jaar oud
  • 6 uur per maand beschikbaar
  • Creativiteit
  • Organisatorisch vermogen
  • Houdt van gezelligheid
  • Affiniteit met sociale media is een pre

Niet alleen staat deze functie goed op je CV, je krijgt er een hele hoop gezelligheid, sociale contacten en leuke activiteiten voor terug. Samen met de andere begeleiders en vrijwilligers zorg jij ervoor dat de jongeren een super dag hebben en nieuwe sociale contacten op kunnen doen. Wij zijn op zoek naar meerdere begeleiders, dus mocht je vrienden kennen die ook interesse hebben mag je je zeker samen aanmelden!

Ge├»nteresseerd? 
Je kan ook je vragen sturen naar jongenout@coczeeland.nl