Vacature: begeleider in Haarlem

Maak jij deel uit van de LHBTQI+ gemeenschap en ben je tussen de 20 en 25 jaar oud? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze Jong&Out groep in Haarlem zijn we op zoek naar nieuwe begeleiders. Jong&Out is een ontmoetingsplek waar lhbti+-jongeren tot en met 18 jaar een veilige plek hebben om elkaar te ontmoeten. Een keer in de maand komen jullie samen en doen jullie leuke activiteiten, spelletjes of organiseren jullie een kletsmiddag. Zo zorg jij er samen met de andere vrijwilligers voor dat de jongeren helemaal zichzelf kunnen zijn en andere lhbti+-jongeren kunnen leren kennen.

Als begeleider bedenk je samen met je medevrijwilligers maandelijks de activiteiten voor de jongeren. Tijdens de meetings voer je je plannen uit en ondersteun je de jongeren. Je kan makkelijk met jongeren overweg en vind dit vooral leuk! Daarnaast heb je verantwoordelijkheid over social media van de groep.

Wat we vragen:

Goed overweg met jongeren
Creativiteit
Affiniteit met lhbti+-jongeren
Tussen de 21 en 35 jaar
Gezelligheid
Niet alleen staat dit natuurlijk goed op je CV, je krijgt er vooral heel veel gezelligheid, sociale contacten en leuke activiteiten voor terug. Daarnaast zijn we op zoek naar meerdere begeleiders, dus samen met vrienden aanmelden kan ook!

Geïnteresseerd?

Solliciteren op deze functie
Heb je vragen? Dan kan je bij ons terecht via jongenout@cockennemerland.nl.