Vacature: begeleider in Deventer

Voor de Jong&Out groep in Deventer zijn we op zoek naar leuke begeleiders. Heb jij affiniteit met LHBTIQA+ jongeren tussen 12 en 18 jaar oud en lijkt het jou leuk om maandelijkse meetings voor deze groep te organiseren en te begeleiden?
Dan zijn wij opzoek naar jou.

Jong&Out is een ontmoetingsplek voor LHBTI+-jongeren tussen de 12 en 18 jaar waar zij een veilige plek hebben om elkaar te ontmoeten en mee te doen aan verschillende soorten activiteiten. Denk hierbij aan picknicken, bowlen, laser gamen, spelletjes spelen, filmavond en nog veel meer. Op deze manier zorg jij, samen met de andere begeleiders en vrijwilligers, er voor dat de jongeren zichzelf kunnen zijn en andere LHBTI+-jongeren kunnen ontmoeten en leren kennen.

Als begeleider bedenk je samen met je medebegeleiders en vrijwilligers maandelijks de activiteiten voor de jongeren. Vervolgens voer je deze activiteiten uit en ondersteun je de jongeren. Je kan makkelijk met jongeren overweg en vind dit ook vooral erg leuk. Daarnaast heb je een verantwoordelijkheid over het plaatsen van content op onze sociale media accounts.

Wat we vragen: 

  • Affiniteit met LHBTIQA+ jongeren
  • Tussen de 21 en 30 jaar oud
  • 6 uur per maand beschikbaar
  • Creativiteit
  • Organisatorisch vermogen
  • Houdt van gezelligheid
  • Handig met social media

Niet alleen staat deze functie goed op je CV, je krijgt er een hele hoop gezelligheid, sociale contacten en leuke activiteiten voor terug. Samen met de andere begeleiders en vrijwilligers zorg jij ervoor dat de jongeren een super dag hebben en nieuwe sociale contacten op kunnen doen. Wij zijn op zoek naar meerdere begeleiders, dus mocht je vrienden kennen die ook interesse hebben mag je je zeker samen aanmelden!

Geïnteresseerd?

Je kan vragen e-mailen naar 

info@cocdeventer.nl