Vacature: begeleider in Amersfoort

Wil jij je graag inzetten voor de lhbti+-jongeren van Amersfoort? Lijkt het jou leuk om maandelijkse meetings voor lhbti+-jongeren te bedenken en begeleiden? Meld je dan aan als begeleider voor onze Jong&Out groep in Amersfoort.

Jong&Out Amersfoort is dé ontmoetingsplek waar lhbti+-jongeren tot en met 18 jaar in Amersfoort een veilige plek hebben om elkaar te ontmoeten. Elke tweede zondag van maand organiseert Jong&Out Amersfoort een meeting in Café Koetje. Hier doen we spelletjes, karaoke, kijken we een film maar bovenal wordt er veel met elkaar gekletst en worden er nieuwe vrienden gemaakt. Zo zorg jij er samen met de andere vrijwilligers voor dat de jongeren helemaal zichzelf kunnen zijn en andere lhbti+-jongeren kunnen leren kennen.

Wat ga je doen?

Als begeleider bedenk je samen tijdens een teamvergadering met je medevrijwilligers maandelijks de activiteiten voor de jongeren. Tijdens de meetings voer je je plannen uit en ondersteun je de jongeren. Je kan makkelijk met jongeren overweg en vind dit vooral leuk! Zo kan je je creatieve ideeën op de vrije loop laten, ben je aanspreekpunt voor de jongeren en bied je hen een veilige plek. Ook is er de mogelijkheid om mee te helpen bij de organisatie van het Jong&Out Kamp.

Wat we vragen:

-        Goed overweg kunnen met jongeren;

-        Creativiteit;

-        Affiniteit met lhbti+-jongeren;

-        Tussen de 21 en 35 jaar;

-        5-8 uur beschikbaar per maand (sowieso de 2e zondag van de maand);

-        Gezelligheid;

-        Verantwoordelijkheidsgevoel;


Niet alleen staat dit goed op je CV, je krijgt er vooral veel gezelligheid, sociale contacten en leuke activiteiten voor terug. Daarnaast zijn we op zoek naar meerdere begeleiders, dus samen met vrienden aanmelden kan ook!

Geïnteresseerd?

Je kunt eventuele vragen sturen naar: jongenoutamersfoort@cocmiddennederland.nl. Hopelijk tot snel!