Te oud voor Jong&Out

Niet getreurd! Er zijn nog meer manieren om nieuwe vrienden te maken en mensen te ontmoeten van de LGBTQIA+-community. We hebben ze hier op een rijtje gezet.

Expreszo

Expreszo (Eindhoven, Friesland, Groningen, Assen of Zwolle) richt zich op activiteiten voor jong volwassenen tussen de 18-27 jaar. Regelmatig vinden er meetings plaats waar we bij elkaar komen in een gezellige sfeer, bijvoorbeeld tijdens een feest, pubquiz, spelletjes- of kroegavond.

Amersfoort: Jong&Proud

Wij bieden een veilige plek voor jongeren en jong volwassenen van de leeftijden tussen 16 en 30 jaar. Jong & Proud organiseren allerlei activiteiten door het jaar heen. Zowel LHBTQ+ gerelateerd maar ook om elkaar te leren kennen, verhalen met elkaar uit te wisselen om een veilig mogelijke plek te creëren om jezelf te kunnen en mogen zijn.

Delft: Outsite

Outsite is er voor iedereen tot en met 28 jaar die zich identificeert als LHBT+. Er worden allerlei activiteiten georganiseerd door vrijwilligers: van een borrel elke donderdagavond en grote LHBT+ feesten elk kwartaal tot gezamenlijk uitgaan in andere steden. Outsite is onderdeel van DWH, de LHBT+ vereniging van Delft.

Haarlem: Walk-In Closet

Ben jij, of ken jij, een LHBTIQ student? Of ben je tussen de 18 en 26 jaar? Dan ben je van harte welkom bij Walk-In Closet, elke derde vrijdag van de maand. We zien je graag en de deur is open!

Maastricht: JOLO

JOLO is de community voor open-minded & lhbti-jongeren in Limburg. JOLO is toegankelijk voor iedereen uit de queer gemeenschap en organiseert elke tweede zondag van de maand een bijeenkomst met verschillende activiteiten.

Midden-Nederland: Grown-Up Queers

Grown Up Queers is er voor LHBTIQA+ jongvolwassenen van 18-32 jaar in Midden-Nederland (of daarbuiten). In de kast of uit de kast, alle genders, twijfelend, zoekend: iedereen is welkom voor een leuke activiteit en/of een luisterend oor.

Nijmegen: Dito

Dito is een zelfstandige organisatie in Nijmegen voor en door de LHBTQ+ gemeenschap. Met jongeren bedoelen we tieners en jongeren van 13 tot en met 28 jaar. Deze leeftijdsgrens geldt voor de meeste activiteiten van Dito.

Tilburg-Breda: Young Pride

Young Pride is er voor alle LHBTQIA+ & Ally jongeren vanaf 18 jaar oud. Kom een keertje naar één van onze maandelijkse meetings. Plezier, ontmoeten en jezelf zijn staan centraal! Young Pride groepen worden in samenwerking met het jongerenwerk R-Newt (Tilburg) en Surplus (Breda) uitgevoerd.

Word vrijwilliger bij Jong&Out

Vanaf 21 jaar en ouder kan je vrijwilliger worden bij Jong&Out. Zo ontmoet je een team van enthousiaste mede-vrijwilligers en draag je een steentje bij aan een veilige plek voor queer-jongeren.