Te oud voor Jong&Out

Niet getreurd! Er zijn nog meer manieren om nieuwe vrienden te maken en mensen te ontmoeten van de LGBTQIA+-community. We hebben ze hier op een rijtje gezet.

Expreszo

Expreszo (Eindhoven, Friesland of Zwolle) richt zich op activiteiten voor jong volwassenen tussen de 18-27 jaar. Regelmatig vinden er meetings plaats waar we bij elkaar komen in een gezellige sfeer, bijvoorbeeld tijdens een feest, pubquiz, spelletjes- of kroegavond.

Amersfoort: Jong&Proud

Wij bieden een veilige plek voor jongeren en jong volwassenen van de leeftijden tussen 16 en 30 jaar. Jong & Proud organiseren allerlei activiteiten door het jaar heen. Zowel LHBTQ+ gerelateerd maar ook om elkaar te leren kennen, verhalen met elkaar uit te wisselen om een veilig mogelijke plek te creëren om jezelf te kunnen en mogen zijn.

Delft: Outsite

Outsite is er voor iedereen tot en met 28 jaar die zich identificeert als LHBT+. Er worden allerlei activiteiten georganiseerd door vrijwilligers: van een borrel elke donderdagavond en grote LHBT+ feesten elk kwartaal tot gezamenlijk uitgaan in andere steden. Outsite is onderdeel van DWH, de LHBT+ vereniging van Delft.

Haarlem: Walk-In Closet

Ben jij, of ken jij, een LHBTIQ student? Of ben je tussen de 18 en 26 jaar? Dan ben je van harte welkom bij Walk-In Closet, elke derde vrijdag van de maand. We zien je graag en de deur is open!

Midden-Nederland: Grown-Up Queers

Grown Up Queers is er voor LHBTIQA+ jongvolwassenen van 18-32 jaar in Midden-Nederland (of daarbuiten). In de kast of uit de kast, alle genders, twijfelend, zoekend: iedereen is welkom voor een leuke activiteit en/of een luisterend oor.

Nijmegen: Dito

Dito is een zelfstandige organisatie in Nijmegen voor en door de LHBTQ+ gemeenschap. Met jongeren bedoelen we tieners en jongeren van 13 tot en met 28 jaar. Deze leeftijdsgrens geldt voor de meeste activiteiten van Dito.

Tilburg-Breda: Young Pride

Young Pride is er voor alle LHBTQIA+ jongeren. Kom een keertje naar één van onze evenementen of naar de hangout om de week op de oneven dinsdagavonden.